זיהום בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/05/2015 | 10:57 | מאת: תמר

זיהומים חוזרים בנרתיק , שלום, אני בת 37 נשואה ואם לשני ילדים, מזה למעלה מעשר שנים סובלת כמעט ללא הפסק מגרד, עיקצוץ הפרשות דמויות קוטג וכאבים במגע מיני. פניתי להרבה רופאי נשים וקיבלתי טיפולים במשחות נרות וכדורים. הטיפול עוזר לשבוע שבועיים והכל חוזר חזרה. מה לעשות דוקטור.? בתודה תמר.

10/05/2015 | 16:36 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם כבר לא ניתן לעלות בעוצמת הטיפול התרופתי (משך, מינון) ובנוסף לאמצעים הטבעיים כגון פרוביוטיקה, דיאטה אנטי-קנדידה, טיפול נטורופתי וכו. כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה ואוזון שזוהי שיטת טיפול יעילה מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק