פטרייה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/04/2015 | 11:10 | מאת: סימה

היי בימים האחרונים אני מרגישה גרד באיבר המין ויש קצת הפרשות לבנות, זה לא חדש לי ( בפעם הראשונה זה היה הכי גרוע) רק פעם אחת בחיי הייתי אצל רופאת נשים ובגלל שאני בתולה היא רק הסתכלה על האיזור ונתנה לי נרות אגיסטן. אם אני בתולה אין אפשרות לקחת דגימה למעבדה כדי שיבררו מה זה בדיוק? מה עליי לעשות כעת? ל מה אעשההההה תודה!!!

17/04/2015 | 02:31 | מאת: ד"ר דן קלמן

גם אם את בתולה אפשר לקחת דגימה למעבדה. אם את בתולה זה נראה לי תמוה שקיבלת דווקא נרות לנרתיק. באם הרופאה התרשמה שזה פטרייה ניתן לטפל גם מבלי לשלוח משטח מהנרתיק אך בשל העובדה שאת בתולה, טיפול בכדורים נראה כאפשרות המתאימה ביותר. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק