נרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

14/02/2014 | 12:12 | מאת: מירי

היי, עקב הפרשות צהובות שהגניקולוג שלי חשד שזה דלקת או פטרייה, הוא נתן לי נר אגיסטן חד פעמי להחדרה לנרתיק. שמתי אותו ביום רביעי בלילה, ורק אתמול בערב (כעבור יממה) התחיל כאילו לצאת לי מעין תמיסה של הכדור אך עם גושים קטנטנים, כמו מרקם של ריבה. הבנתי מיד שזה הכדור, וכשהסתכלתי על הנרתיק, כולו היה בפתח עם תמיסה לבנה מחוספסת, זה הנר אגיסטן. התחלתי להוציא מכייון שנלחצתי, וכמובן שאני בטוחה שנותרו עוד שאריות רבות בתוך הגוף שאני לא יכולה להגיע. מה עליי לעשות? זה בסדר להישאר ככה? זה ייצא לבד מהגוף??

16/02/2014 | 14:42 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין שיום סיבה לדאגה, הנר בסופו של דבר בחלקו ייספג ובחלקו ייצא. אין שום צורך לנסות להוציא את החומר אלא יש להשאירו ולתת לו את הזמן לעשות את הפעולה הטיפולית שהוא אמור לעשות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק