סובלת שנים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/02/2015 | 03:33 | מאת: קרן

אני בת 32 עם 3 ילדים ומאז הלידה הראשונה לפני 7 שנים סובלת מגירודים בנרתיק, הפרשות ולפעמים נאלצת להימנע מיחסים עם בעלי לתקופות ארוכות בגלל כאבים. תמיד קיבלתי נרות אגיסטן שעזרו אבל תמיד מתישהו זה חוזר. בד"כ אחרי חודש חודשיים. אני גם סובלת מסוכרת מגיל 16 ומזריקה אינסולין. ואני מבינה שזה קשור. האם יש לזה פטרון? כבר די נמאס לסבול וגם בעלי סובל. תודה.

18/02/2015 | 20:12 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן סוכרת מעלה את הסיכון לדלקות בנרתיק וספציפית פטרייה לכן הדבר החשוב ביותר במקרה שלך זה להגיע לאיזון סכרת אופטימלי. בנוסף, באם זו אכן פטרייה יש עוד אמצעי טיפול תרופתי כגון כדורי פלוקונזול שלא ציינת האם קיבלת. באם בכל זאת הבעיה לא באה על פטרונה ישנו האמצעי של טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שהוא אמצעי יעיל לטיפול בדלקות חוזרות שלא מגיבות היטב לטיפול התרופתי הרגיל. אבל שוב, הדבר החשוב ביותר זה לשמור על איזון הסוכרת. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק