צריבה וגרד

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

08/01/2015 | 18:23 | מאת: רחל

שלום, אני בת 55 וכבר שלש שנים בלי מחזור. אין לי גלי חום אבל בזמן האחרון יש לי צריבה במתן שתן וגם מגרד בנרתיק והמגע המיני כואב. האם כל זה נובע מזיהום או מבעיה הורמונאלית? מה כדאי לעשות?

10/01/2015 | 21:45 | מאת: ד"ר דן קלמן

שתי הסיבות יכולות להיות אחראיות לתסמינים שתיארת לכן רצוי לפנות לבדיקת רופא שיוכל לראות באם יש מצב של אטרופיה ברירית הנרתיק ובאותה הזדמנות כדאי לשלוח משטח מהנרתיק ולעשות תרבית שתן. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק