משחת COMAGIS 15GM במחזור

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

21/05/2020 | 22:53 | מאת: משחה COMAGIS במחזור

הייתי אצל רופא נשים ובעקבות תחושת גרד ועקצוץ כולל הפרשות וכמו לבן בשפתיים בנרתיק קיבלתי ממנו משחה COMAGIS ופרוביוטיקה דרך הפה. אני 5 חודשים אחרי לידה וזה המחזור השני שאני מרגישה עקצוץ כזה ותחושה לא נעימה לפני מחזור. השאלה שלי אם מותר למרוח את המשחה COMAGIS במחזור כי קיבלתי מחזור ועדיין התחושה לא נוחה. חשוב לי גם להגיד שעשיתי תרבית שתן שיצאה תקינה. האם מותר למרוח את המשחה במחזור של COMAGIS?

מותר. אך אם הדימום חזק זה לא יהיה יעיל במיוחד. בכל מקרה, מדובר בשימוש חיצוני (שפתיים גדולות וקטנות).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק