גרד בנרתיק יומיים מסיום טיפול אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/11/2019 | 06:20 | מאת: גרד יומיים אחרי סיום אגיסטן

אחרי קיום יחסים לאחר תקופה ארוכה הרופאה אבחנה פטרייה נתנה אגיסטן בבליעה+ 4 נרות וגינאליים ראשון 500 ועוד 3 של 200) ביצעה תרבית, בדיקת שתן ודם והכל יצא תקין ללא צמיחה היום יומיים מסיום הטיפול, יש לי צריבה קלה , תחושה של גרד פנימי, היה דימום קל שהפסיק, הפרשה צהובה מה לעשות?? לקנות עוד נרות אגיסטן? ייתכן שאלה סימפטומים של ההפטרייה?? ייתכן והאבחנה הייתה שגויה ?? לציין של היה גרד רק צריבה חזקה במתן שתן, והפרשה צהובה עם דימום קל. ורק שהתחלתי לקחת אגיסטן הפרשה השתנתה לבנה דמויות קוטג מה לעשות??

הגרד והצריבה בנרתיק יכולים להיות סימפטומים של פטרייה. הדימום הקל יכול להיות בגלל הנרות או סיבה אחרת. צריבה חזקה במתן שתן יכולה להיות גם סימן לדלקת בדרכי שתן. בכל מקרה, לא ניתן כמובן לעשות אבחנה דרך האינטרנט ורצוי לחזור לרופאה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק