פטריה וגרד בנרתיק.....

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/02/2019 | 20:52 | מאת: ענבל

יש לי פטריה שהולכת וחוזרת אחת לחודשיים.. ואני סובלת מגרד שכבר מגיע לרמה של כאבים בנרתיק בכל פעם שאני פונה לרופא נשים אני מקבלת טיפול שח פלוקנול ואגיסטן קרם שמוחדר לנרתיק וכמובן גם קרם למריחה חיצוני.. ואין שום שיפור. זה יכול להימשך ככה שבועיים.. מה עטד אפשר לעשות.. מיואשת כבר

קודם כל יש לוודא שאכן מדובר בקנדידה. לרוב האבחנה היא קלינית אך במקרים עקשניים רצוי גם לעשות מספר בדיקות כגון משטח מהנרתיק ובדיקת שתן לתרבית ול STD (מחלות המועברות בדרכי מין). ישנן מספר אפשרויות לטיפול תרופתי אך הן דומות ולא תמיד עושות את ההבדל. במרפאתנו ישנן מספר שיטות ייחודיות לטיפול במצבים כגון אילו בדיוק (כגון היפרתרמיה ואוזון). את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק