קנדידה בנרתיק שלא עוברת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/09/2018 | 20:36 | מאת: בת 34

שלום , אני סובלת בקנדידה בנרתיק כבר כמה שנים - כל תרופה. משחה שנתנו לי הפסיקו לעזור . עשתי כל בדיקה אפשרית ( בדיקות מחלות מין , משטחים , תרבית ). אני עושה שטיפה אינטמית של חומץ תפוחים באופן קבוע , עשיתי דיאטה מסובכת של חצי שנה כדי לנסות להפתר מהחיידק וכלום לא עזר . זה מפריע לי לנהל מערכות יחסים תקינות זה פשוט בלתי נסבל ואני לא יודעת כבר למי לפנות .

לצערינו מצב כמו שלך אינו נדיר. לא ניתן כמובן להמליץ על טיפול תרופתי או אחר ללא פגישה אתך. במרפאתנו ישנם מספר טיפולים ייחודיים ויעילים למקרים כגון אילו (כגון היפרתרמיה ואוזון) וכן אנו מתייחסים למכלול הבעיות (כולל מערכת העיכול) בעת החלטה על טיפול. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק