שאלה בנושא קנדידה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/08/2018 | 09:37 | מאת: שונית

שלום ותודה על המענה יש לי קנדידה בחיך טופלתי בנוזל שמגרגרים וזה לא עוזר (הוכח במשטח גרון שזה קנדידה) שתי שאלות בבקשה האם פטריה יכולה להפוך או להעיד על משהו סרטני? והאם יש טיפול נוסף? בברכה ותודה מראש

כעקרון פורום זה עוסק רק בדלקות בנרתיק אך אענה בכל זאת. קנדידה אינה מעידה ואינה הופכת לסרטן. נוכחותה כן יכולה להעיד על חולשה מסוימת של המערכת החיסונית שלה יכולות להיות סיבות רבות כגון חסר תזונתי ועוד. ישנן מספר תרופות היכולות לטפל בפטרייה בחלל הפה. בכל מקרה כדי לאבחן את מצבך במדויק ולטפל בהתאם יש צורך בפגישת ייעוץ מקיפה. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק