הפרשות צהובות וגירוד, אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/08/2018 | 23:26 | מאת: אושרת

היי אני בת 21 לפני כ7 חודשים הייתה הפעילות המינית הראשונה שלי ולאחר כשבוע שוב אך ללא הגנה בפעם השניה חשוב לי לציין שמאז לא הייתה לי עוד פעילות מינית לאחר בערך חודש התחיל לי גרד בנרתיק והפרשות בצבע צהוב ולפעמים גם מעט חום בהיר ניסיתי לדחות את הקץ אך בסוף הלכתי לרופא נשים אחרי 5 חודשים של גרד והפרשות והוא נתן לי אגיסטן ואגיסטן קרם אך זה לא עזר קבעתי תור נוסף אך אין כל כך תורים זמינים והתור בעוד חודש האם יש השערות למה זה יכול להיות, האם זה יכול להיות מחלה שלא ניתנת לטיפול? ואם יש בכל זאת משהו שיוכל לעזור להקל על הגרד וההפרשות עד שהתור יגיע?

הטיפול שקיבלת הוא לפטרייה, לכן ניתן לשער שהרופא התרשם שמדובר בפטרייה. לא ניתן כמובן לעשות אבחון מדוייק על גבי האינטרנט ללא בדיקה. באם אכן זו פטרייה, ישנן תרופות נוספות (ייתכן בכדורים) שניתן להשתמש בהן אך זאת רק עם מרשם ובהוראת רופא. בינתיים ניתן להתמש בתכשירים חיצוניים (כגון אגיסטן, קומגיס, ואחרים) ובתכשירים המסדירים את החומציות בנרתיק, כגון חומצה בורית או תכשירים אחרים (בהתאם למה שניתן לרכוש ללא מרשם, יש להתייעץ עם הרוקח). בכל מקרה, אין לך מה לדאוג ובוודאות זה ניתן לטיפול (לאחר אבחון מדוייק).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק