כאבי בטן אחרי שימוש באגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/07/2018 | 10:00 | מאת: ליאור

שלום, לפני יומיים התחלתי בהמלצת רופא נשים טיפול בנרות אגיסטן שאמור להימשך שישה ימים (טיפול שעשיתי בעבר וחוזרת עליו מידי פעם בגלל פטריה חוזרת בנרתיק. הפטריה מתבטאת רק בהפרשות מרובות, ללא גרד). בעבר לא היו לי שום בעיות עם אגיסטן, אבל הפעם בשני הלילות שעשיתי את הטיפול התחילו לי כאבי בטן מספר דקות אחרי שהכנסתי את הנר ושנמשכו עד לשעות הבוקר/צהריים למחרת (לא מדובר בכאבים מאוד חזקים, אבל יש חוסר נוחות). האם יכול להיות קשור לנרות, ואם כן האם אני צריכה לפנות לרופא? להפסיק את הטיפול? תודה רבה

נרות אגיסטן לנרתיק לא אמורות לגרום לכאבי בטן. לכן, אם זה לא חולף, יש להפסיק הטיפול (ניתן יהיה לחזור עליו בהמשך עם הכל בסדר) ולפנות לרופא כדי לשלול בין השאר, זיהום ברחם (לא נרתיק) או מצבים אחרים.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק