הפטריה לא עוברת כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/06/2018 | 15:12 | מאת: מעין

לפני מספר חודשים החלה לי פטריה בנרתיק עם הפרשות מרובות שלא עוברת. קיבלתי כבר טיפול באגיסטן ופולקנול מספר פעמים ובכל שבועיים הפטריה חוזרת לי.היום אני אחרי טיפול של 3 כדורי םולקנול ושוב אני רואה הפרשה של פטריה וחווה גרד. אני לא יודעת מה לעשות כבר, הלכתי למספר רופאי נשים וכלום לא עוזר. הבעיה מאוד מטרידה אותי ואני לא יודעת איל לפתור אותה

אם אכן מדובר בפטרייה (ולפי הטיפול שקיבלת, כנראה שרופאך התרשם שאכן כך), ייתכן שמדובר בסוג קנדידה עמידה. ייתכן גם שיש גורמים שמעודדים שגשוג של פטרייה ועוד סיבות רבות. בכל מקרה יש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית כדי להבין את המצב במדוייק. במרפאתנו קיימים טיפולים ייחודיים למצבים כגון אלה בדיוק. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

09/08/2018 | 17:01 | מאת: מורן

ואני גם מתחילה להתייאש. הרופאים לא מתרגשים... היכן מרפאתך ד"ר דיין?

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק