תופעה לא ברורה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

22/04/2014 | 14:18 | מאת: אירית

אני בת 52, בריאה לא מעשנת לא נוטלת תרופות. בשנה האחרונה כאשר עולה במדרגות למשל, יש לי תחושה כאילו הלב משנה קצב ונעשה איטי יותר, ממש לכמה שניות וחוזר לקצב רגיל. עשיתי א ק ג במאמץ שלא הראה בעיה כלשהיא. האם זו תופעה שמתאימה לפרפור פרוזדורים?

אירית שלום, אני חושב שבדיקה מתאימה במצב שאת מתארת זו בדיקת הולטר - רישום אק"ג במשך 24 שעות. בעת הבדיקה את תעשי מאמצים רגילים כמו הליכה עלית מדרגות וכו', ואז נוכל לראות האם יש הפרעות קצב ואיזה סוג. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים