תוצאות הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

18/02/2024 | 17:01 | מאת: שני

סובלת מסחרחורות כאבים בחזה , והיה מקרה של אובדן הכרה קצב לב סינוס מהירות מינאמלית 44 לדקה מהירות מקסימלית 144 לדקה מהירות ממוצעת 84 לדקה הפרעות קצב חודרתיות vpcs לא נצפו הפרעות קצב על חודרתיות apcs נצפו 5 במהלך הבדיקה שינויים משמעותיים בקטע st נצפו שינויים בגלי t ערוץ 3 הערות סיכום: בשעות הערות נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות מקסימלית של 144 לדקה. בשעות הלילה ובבוקר נצפו קטעים של סינוס ברדיקרדיה במהירות מינמאלית 44 לדקה. לדוגמא 4:50.

ממליץ להביא את הבדיקה לרופא קרדיולוג. אין הפרעות קצב מסוכנות. רק צריך להבין מה המשמעות של משפת - שינויים בקטע ST!

מנהל פורום פרפור פרוזדורים