דופק מהיר-מה זה האם מחלה ?

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

12/02/2024 | 09:26 | מאת: אור

היי אך יודעים שדופק מהיר /150דקה, סינוס טקיקרדיה שפתאום מופיע ,זה חרדה או באמת בעיה בהולכה ?כרגע מטופלת בקרדילוק 2.5 מג עשו לי בדיקת הולטר לב עם כדור הקרדיולק וההולטר יצא תקין. לא יודעת עוד מה לעשות (אני חולת סוכרת נעורים בת 23) אך אפשר לדעת? תודה

שלום אור, חוץ מבדיקת הולטר אפשר לבקש מרופא הפנייה לקבלת מכשיר רשם ארועים Event Recorder. בעזרת המכשיר את יכולה לשדר את אק"ג למוקד שירות. במידה ויש הפרעות קצב הם יזהו אותם. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

12/02/2024 | 12:59 | מאת: דופק מהיר-מה זה האם מחלה

תודה תודה גם אם אני שותה את כדור הקרדילוק יראו?

מנהל פורום פרפור פרוזדורים