ניתוח לכריתת התוספתן

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

25/08/2023 | 22:06 | מאת: פולינה

שלום רב בת 49 ברקע סגירת pfo התקן אמפלצר לאור אירועי tia חולפים נשאר דלף בינוני מתוכננת לעבור ניתוח לכריתת תוספתן עקב דלקת כרונית בצורה לפרסוקופית עד כה עברתי 2 ניתוחי חירום בצורה לפרסוקופית במרפאת טרום הרדמה הועלה הנושא של הדלף הבינוני השארי והאם ניתן לעבור ניתוח לפקרוסקופי עקב ניפוח הבטן למרות שכבר עברתי 2 ניתוחים בחודשים האחרונים אך שוב זה היה בחירום ולא היתה מרפאת טרום הרדמה הניתוח הקרוב מתוכנו להיות תחת אספירין האם לדעתך ניתן לעבור ניתוח בצורה לפרסוקופית כאשר יש דלף בינוני ? תודה רבה על המענה

שלום פולינה, לא חושב שיש בעיה לעבור את הניתוח. צריך לקבל חוות דעת של קרדיולוג המטפל או קרדיולוג למומי לב. בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים