הפרעות קצב לב בדיקת mri ומאמץ

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

10/05/2023 | 09:39 | מאת: Yosef

תוצאות בדיקת mri ממצאים: הודגמה קשת אאורטה שמאלית. מוצא הכלים הגדולים תקין. אאורטה טורקלית בקוטר תקין . מסתם אאורטלי, ללא עדות לאי ספיקה. חדר שמאל: בגודל תקין , LVEDD= 49 ממ'. ללא הפרעה אזורית או גלובלית בהתכווצות. דופנו בעובי תקין. SEPTUM= 9 ממ'. LAT WALL= 8 ממ'. ללא עדות לפגם פרפוזיה במנוחה. עדות להאדרה מאוחרת פתולוגית בתבנית לא איסכמית . ההאדרה המאוחרת מודגמת בפיזור אפיקרדיאלי בסגמנטים אנפירולטרלים בעיקר אמצעי ואפיקלי. ויזואלית כמות האדרה נראת דומה לבדיקה קודמת. ההאדרה המאוחרת מערבת 6% ממסת חדר שמאל )חושב 5SD(. תוצאת בדיקת אגרומטריה : הפרעות רצ״ב במאמץ 4 coumplet pvc’s Triplet PVC’s האם יש בעייה קרדיומפטית ?

לפי תוצאות הדיקה לא נראה שיש בעיה . אבל צריך לבדוק מכלול הדברים מציע לפמנות לרופא משפחה. בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

03/06/2023 | 19:17 | מאת: אופיר

היי דר האם בדיקת אקג בשעון אמינה? פעם 1 שמדדתי הייתה תוצאה של פרפור עליות ושנייה לאחר מכן קצב סינוס. ומאז מופיע רק קצב סינוס. ממה יכול לנבוע? בת 31 ללא רקע רפואי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים