חשש מפגיעה בלב עקב נפילה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

05/12/2022 | 13:30 | מאת: שושנה

אני בת 74, מקבלת אלטרוקסין. אבי סבל מפרפור פרוזדורים, וקיבל דיגוקסין. בשנותיו האחרונות הוא היה חולה אלצהיימר. לאחרונה נפלתי וקיבלתי מכה חזקה בגב, המקרינה גם לחזה. האם הנפילה עלולה לגרום לבעיות בלב? קרישי דם? האם נחוצה בדיקת לב? הערה: יש לי תור ל-MRI מוח לאחר ניתוח באוזן.

שלום רב. תיאורטית יכולה להיות פגיעה בלב ועורקים בעקבות מכה חזקה. אינני יכול להגיד שום דבר בלי לבדוק. אם יש לך כאבים חזקים ממליץ לפנות לבדיקה רפואית בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים