שאלה .................

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

01/07/2022 | 18:58 | מאת: יעל

בת 45 בתקופה האחרונה חשה מידי פעם באמצע היום דופק מהיר , אך כשבודקת את הדופק , הדופק נע בין 80 - 95 מקסימום והשאלה שלי למה אני חשה דופק מהיר כשבפועל הוא פחות מ-100 ?

שלום, יש מספר סיבות לתחושת דופק מהיר כמו - פעימות מוקדמות של הלב - התקף קצר של פרפור עליות - תחושה סוביקטיבית (דופק תקין אך מרגישים שהוא מהיר) וכו' כדי לברר מה הסיבה ממליץ לבצע בדיקת הולטר - רישום אק"ג 24 שעות. בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים