תוצאות הולטר לב האם מדובר בפרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

01/11/2021 | 11:53 | מאת: צבי

בן 67 בריא. קצת כולסטרול. בהולטר האחרון נרשם: קצב לב קצב בסיסי : קצב סינוס סה"כ אירועי פאוזה : 0 מהירות ממוצעת : 73 פעימות לדקה : מהירות מינימלית : 56 פעימות לדקה סה"כ אירועי ברדיקרדיה : 0 מהירות מקסימלית : 124 פעימות לדקה סה"כ אירועי טכיקרדיה : 63 אירועים ממקור חדרי : לא נצפו. אירועים ממקור על חדרי נצפו סה'כ 19 s'APC במשך הבדיקה. הפרעות הולכה לא נצפו סיכום והערות קצב סינוס. מהירות מינימלית 56 פעימות לדקה, מהירות מקסימלית 124 פעימות לדקה ומהירות ממוצעת 73 פעימות לדקה . סה'כ 19 s'APC במשך הבדיקה ============= מה דעתך על תוצאות הבדיקה? האם בדיקה זאת מציינת מה שמוגדר "פרפור פרוזדורים"? תודה

בבדיקת הולטאר אין אירועים של פרפור פרוזדורים. הבדיקה נראת סבירה . בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים