הולטר 24 שעות -12 לידים פעימות מוקדמות מרובות

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

04/01/2021 | 12:17 | מאת: דניאל

דוקטור נכבד בן 62,סוכרת י.ל.ד מאוזנים.עקב ריבוי פעימות מוקדמות ובקשתי לשקול אבלציה נשלחתי לבדיקה שבנדון. אודה באם תשפוך מעט אור על תוצאותיה: "קצב בסיסי סינוס,ממוצע 65 פ' לדקה,טווח בין 55-90 פ' לדקה, נרשמו APBS לא שכיחים (0.2%. נרשמו VPVS שכיחים,סה"כ 4580, 5% מסך הפעימות בתבנית LBBB לא ממקור OUTELOW TRACT ללא אירועי PAF. האם ישנם ממצאים מדאיגים מעבר לכמות הפעימות המוקדמות? מקדים תודה לתשובתך

שלום רב, לגבי פירוש של בדיקת הולטר אתה צריך לפנות לרופא קרדיולוג - אלקטרופיזיולוג, רופא שמתפל בהפרעות קצב. אני עובד בתחום שונה. המקצוע שלי זה ניתוחי לב ואני מטפל בחולים עם פרפור עליות שצריכים ניתוח. לא חושב שאתה זקוק להתערבות ניתוחי. לגבי אבלציה יש לבדוק מול קרדיולוג. בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים