אקסטרא סיסטולות ומבדקי בריאות

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

27/08/2017 | 14:16 | מאת: שיר

שלום רב מידיי פעם יש לי מאורעות של פעימות מוקדמות פרוזדוריות וגם חדריות לפני שנתיים היה לי מאורע של PAF עם כל אלה, האם ניתן לעבור בהצלחה את מבדקי הבריאות לללימוד טיס פרטי?

שלום שיר, פעימות מוקדמות של פרוזדורים דבר שכיח ביותר ובדרך כלל לא דורש טיפול או מעקב. פעימות מוקדמות חדריות לאנשים ללא סימפטומים כנ'ל - לא נדרש טיפול. יש קריטריונים רפואים מסוימים לטייסים. לצערי אני לא מתמצא בזה. אבל כמעט בטוח שיבקשו לבצע בדיקת הולטר - רישום אק"ג במשך 24 שעות ובדיקת אקו לב. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים