פרפורים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

09/11/2015 | 20:40 | מאת: יפעת

שלום רב, יש לי גרפסים חזקים במשך כל היום. יחד עם זה אני מקבלת גם דופק לא סדיר (פעימה מקדימה). האם תופעה זו ידועה ומדוע יש קשר של הגרפסים תלוי דופק לא סדיר. אודה לתשובתך יפעת.

שלום יפעת, הופעת פעימה מוקדמת מלווה בכל מני תופעות כמו קוצר נשימה, כאבים, הרגשה שמשהו מתהפך בחזה וכו'. קרוב לודדאי שגם גרפסים יכולים ללוות את האקסטרסיסטולה (פעימות מוקדמות). אני אישית לא מכיר את זה אבל יש מצב שקיים קשר. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים