הרמת משקולות ווריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

29/09/2014 | 22:30 | מאת: גל

שלום, אני אדם בן 18 ובימים האחרונים התלוננתי לאמי שאני מרגיש שהוריקוצל אצלי הולך ומחמיר, מרגיש שבצד שמאל הגודש ורידים גודל וגודל. אמא שלי אמרה שלדעתה בעיית החמרת הו ניריקוצל קשורה להרמת משקולות שאני עושה במכון, האם יש קשר בין הדברים ?

שלום רב, וריקוצלה אינו נגרם מהרמת משקולות ואינו מחמיר מהרמת משקולות. בזמן הרמת המשקולות עולה הלחץ בבטןואז רואים יותר טוב את הוריקוצלה. ההמלצה היא להמשיך בפעילות הגופנית כרגיל ובמקביל לבצע הערכה מלאה של הוריקוצלה על ידי אורולוג ולהחליט האם יש צורך בטיפול בוריקוצלה. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים