בדיקת אולטראסאונד לאחר ניתוח מראה שיש וריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

14/08/2014 | 21:28 | מאת: תמיר

חודש אחרי הניתוח, נמצאה וריקוצלה בבדיקה. האם הממצא הוא חד משמעי? האם יכול להיות שבגלל שהאיזור נותח קשה יותר לפענח האם יש וריקוצלה? תודה!

שלום רב, בדיקת סונר אשכים ובעיקר בדגמת ורידי האשך, לאחר ניתוח וריקוצלה, היא לא פשוטה. כדאי לעבור את הבדיקה אצל רופא אולטראסאונד מיומן, כדאי שיתבונן בתמונות אורולוג העוסק בתחום וכמובן שיש לחפש מתאם בין תוצאות הבדיקה לשאר הממצאים: אם היו כאבים - האם חלפו? אם היתה בעיה באיכות הזרע - האם איכות הזרע השתפרה? החשוב ביותר - האם יש שיפור בממצאי הבדיקה הגופנית. בהצלחה בטיפול, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים