ניתוח עקמת הפין

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

29/12/2013 | 12:56 | מאת: אלמוני

ד"ר שלום לפני שבוע עברתי ניתוח לתיקון עקמת מולדת רציתי לשאול כמה שאלות עד מתי יהיו כאבים בזמן זיקפה? מתי שטפי הדם והנפיחויות ירדו בדרך כלל של זמן? והאם תמיד אני ירגיש את התפרים הפנימיים של הניתוח בסקס או באקט אוראלי?ומתי מורידין את התפרים שמסביב לטבעת הפין תודה מראש

שלום רב, לצערי אוכל לענות בפורום זה רק על שאלות הקשורות בוריקוצלה. אם עברת את הניתוח אצלי באופן פרטי - אנא התקשר אלי אישית, לפי מספר הטלפון במכתב השחרור, מספר טלפון זה ניתן לכל גבר העובר ניתוח אצלי באופן פרטי והוא זמין 24 שעות ביממה. אם עברת ניתוח אצלי בבלינסון - תוכל להגיע בימי המרפאה שני ורביעי או במקרים דחופים לחדר המיון. אם עברת את הניתוח אצל רופא אחר - הייתי ממליץ ליצור קשר עימו או עם המחלקה המנתחת. באופן כללי - החלמה לאחר ניתוח עקמת אורכת כ- 4-6 שבועות. החלמה מהירה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים