שפעת ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

16/06/2014 | 20:42 | מאת: אמא מודאגת

לבן שלי בן כמעט 13 יש כאבי ראש נוראים , חולשה , חום (37.5-38.3) כאבי בטן עליונה ( קיבה ) ללא שלשולים. צמרמורות ואז הזעות וכאבים בכל המפרקים והשרירים. בנוסף הוא מתלונן על בחילות וסחרחורות וכאבי גרון. האם זה שפעת ? בדיקות דם יעזרו?

מצטערת על האיחור בתשובה. לא קיבלתי התראה על הפניית השאלה - האם בנך עדיין סובל מכאבי ראש? לשאלתך - אין כרגע שפעת בארץ ולכן לא סביר שזו שפעת. אם הוא עדיין סובל אנא עדכני ואתיחס לאפשרויות נוספות

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים