האם יכול להיות שהחיסון לא יצליח?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

04/10/2018 | 16:39 | מאת: תמר

שלום ד"ר. אני נמצאת בתןכנית של חיסונים נגד כלבת שבה מקבלים 4 חיסונים סך הכל מסוג Verorab. היום קיבלתי את החיסון השלישי ולאחר החיסון הבחנתי בטיפה על הרצפה. במידה והטיפה יצאה מהמזרק, האם זה מעיד על כך שהחיסון לא יעיל? במידה והוא לא יעיל, האם החיסון הרביעי והאחרון בעוד כמה ימים אמור לכסות את זה ואני אהיה מוגנת ב- 100%? תודה.

גם אם נפלה טיפה בכל סידרת החיסונים אין לכך משמעותוילדתך תתחסן אם תשלים את סידרת החיסונים כנדרש

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים