CMV חיובי אצל ילדה בת 3.10

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

22/01/2018 | 19:44 | מאת: מיכל

שלום בתי בת 3.10 סובלת כבר 9 ימים מחום גבוה, שיעול עם ליחה ונזלת. שלשום ערכו לה בדיקות דם נוספות וקיבלנו את התוצאות הבאות: CMV IgG Positive CMV IgM Positive שאלה ראשונה - האם החום הגבוה שנע בין 38-40 כבר 9 ימים אופייני למחלה זו? אם כן כמה זמן זה אמור להימשך? שאלה שנייה - האם יש טיפול כלשהו מעבר לתרופות להורדת חום שיכול לסייע לה להתגבר על הוירוס? שאלה שלישית - האם את ממליצה לבצע בדיקות לצורך מעקב בזמן המחלה?(לדוגמא תפקודי כבד וכד') תודה רבה מיכל

לשאלותייך - 1. חום גבוה יכול להיות מCMV . 2.אין תרופה רלוונטית לווירוס . 3. אם הילדה תחלים בקרוב תוך מס ימים ותפקודי הכבד תקינים כרגע אין צורך לחזור עליהם. בריאות שלמה, גילת לבני

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים