גיל ישיבה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

30/12/2013 | 10:26 | מאת: sharon

הילד שלי זוחל על הגחון אבל לא זחילה רגילה , האם זה דורש טיפול? מהם האפשרויות שיש אצלכם לעודד אותו מבחינה מוטורית?

31/12/2013 | 15:28 | מאת: ד"ר דורון רול

זחילת גחון היא זחילה לגיטימית לכל דבר, יש רבים שנשארים בצורת זחילה זו וכ- 15% מהתינוקות אינם זוחלים כלל. אם יש לך ספקות באשר למידת התפתחות הילד (שאיננו יודעים בן כמה הוא ומה הוא כבר מסוגל לבצע) את מוזמנת להגיע להתייעצות עם רופאי המרכז. ובתשובה לשאלתך, על מנת לעודד את הילד מבחינה מוטורית, ניתן להצטרף לסדנאות ההתפתחות במרכז שלנו ברמת החייל, המועברות על ידי פיזיותרפיסטיות התפתחותיות או לתאם פגישת הדרכה אישית עם פיזיותרפיסטית התפתחותית.

מנהל פורום התפתחות הילד