זחילה אחורנית

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

25/12/2013 | 10:55 | מאת: sharon

בני בן 10 חודשים , מפותח מאוד מבחינה מוטרית ושכלית , רק בעיה אחת שהוא זוחל עדיין אחורנית , האם זה דורש התייחסות? מה ניתן לעשות? האם יש אצלכם בדיקה מקיפה לתינוקות?

25/12/2013 | 18:53 | מאת: ד"ר דורון רול

שרון, שמח שציינת כי הילד מפותח יפה מוטורית, אך חשוב מאוד לדעת מה הוא עושה ובאיזה שלב הגיע לזה ולא רק מה אינו עושה. זחילה אחורנית יכולה להיות נורמלית ולהישאר ככזו זמן רב אם לא עושים תרגול נכון. לשאלתך - יש אצלנו בדיקה מקיפה לתינוקות ע"י צוות רב תחומי הכולל רופא ילדים, נוירולוג ילדים ורופא התפתחות ובנוסף, צוות פרא-רפואי נרחב (ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת, פסיכולוגיה התפתחותית, הפרעות אכילה וכו'). אנא התקשרי בכל שעת היום לטלפון 03.600.70.77 ונשמח לעזור.

מנהל פורום התפתחות הילד