באילו תנאים ניתן לקבל טיפולי הידרותרפיה?

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

27/02/2016 | 23:21 | מאת: שרון

בתי בת 5. מכבי שלי. בין גיל 3 חודשים ל-1.8 קיבלה פיזיותרפיה בקופה. אח"כ בשנה שעברה בגן. לאחרונה היא קיבלה 12 טיפולי פיזיותרפיה ועברה בגיל 62 חודשים אבחון בפיזיותרפיה מטעם הקופה. התוצאות: 1. שיווי משקל סטטי –רמת תפקוד של גיל 46 חודשים (גיל 3 ו-10 חודשים) 2. משחק כדור – רמת תפקוד של גיל 46 חודשים 3. שיווי משקל דינמי – 54 חודשים. (גיל 4.5). בנוסף היא די מסורבלת. שאלות: 1. האם הידרותרפיה עשויה לעזור לה? אילו טיפולים אחרים יכולים לעזור? 2. באילו תנאים ניתן לקבל הידרותרפיה? 3. איפה בת"א ניתנים טיפולי הידרותרפיה מטעם מכבי? תודה

הידרוטרפיה חכול להיות מתאים או רכיבה טיפולית. אינני בקיאה בתנאים של כל קופה והביטוחים המשלימים בדקי אצלך בסניף.

מנהל פורום התפתחות הילד