קשיי לימוד

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

18/11/2015 | 21:25 | מאת: אני

שלום יש לי במשפחה ילדה בת 12 לא יודעת לקרוא ולכתוב. היא ילדה חכמה שזוכרת שירים ואוהבת ולא מפחדת לטפס. יש לה אפילפסיה שנטען

בבקשה חזרי על השאלה אינה ברורה.

24/11/2015 | 14:36 | מאת: אני

שלום. יש לי במשפחה ילדה בת 12 שלא יודעת לקרוא ולכתוב. היא ילדה חכמה שזוכרת שירים ואוהבת ולא מפחדת לטפס. יש לה אפילפסיה. איך אפשר לגרות את הילדה לקרוא ולכתוב? תודה!

24/11/2015 | 14:38 | מאת: אני

שלום. יש לי במשפחה ילדה בת 12 שלא יודעת לקרוא ולכתוב. היא ילדה חכמה שזוכרת שירים ואוהבת ולא מפחדת לטפס. יש לה אפילפסיה. איך אפשר לגרות את הילדה לקרוא ולכתוב? תודה!

מנהל פורום התפתחות הילד