בעיות אכילה - ילד בן שנה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

26/05/2014 | 19:09 | מאת: אלי

שלום, בני בן שנה ועד לפני כשבוע היה לו תיאבון בריא ללא שום בעיות בנושא (היה שותה מעט מים ). בשבוע האחרון היה חולה בעקבות התפתחות שיניים ווירוס שהשתלב. מאז התאבון שלו קרס. להלן פחות או יותר דר היום שלו: 1) 6:30 : סימילאק 280 סמ"ק. 2) 9:00 : אשל + אגבניה + פרוסת לחם. 3) צהריים: כמעט ולא אוכל – שני ביסים של קציצה. היום אכל במקום צהריים תפוח, בננה וקיווי אחד. 4) 16:00: אכל רק גמדים אחד. 5) 19:00 : סימילאק + קורנפלור/דייסת אורז. מה שבמיוחד מדאיג זה שהוא לא אוכל ארוחת צהריים מלאה – בעבר היה אוכל כמויות גדולות. יש לציין כי משקלו 9 ק"ג. כמויות המים שהוא שותה גדלו משמעותית – כנראה בגלל שכל היום בתזוזה. מה עושים עם הדבר הזה? האם זה נורמלי? תודה אלי

29/05/2014 | 09:06 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

אלי בוקר טוב, תודה על הפנייה אבל שאלתך היא בתחום רפואת ילדים ולא נוגעת כלל לפורום התפתחות, מה גם שאתה מציין כי עד לפני שבוע לא היתה כל בעייה. אנא פנה לפורום המתאים.

מנהל פורום התפתחות הילד