הקלינאית ממליצה גן שפתי והגננת לא

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

03/11/2020 | 17:44 | מאת: נטלי

הבן שלי בן 3 וארבע חודשים רק לאחרונה התחיל לדבר (אנחנו עשינו עד עכשיו 6 טיפולים אצל הקלינאית תיקשורת ) קשה לו לומר משפט ואם מדבר לא ממש ברור גם מילים לא תמיד ברור. מתאים לגיל שנתיים וחצי הקלינאית תקשורת המליצה גן שפתי אך הגננת בגן לא ממליצה אומרת שהוא ילד חכם ונבון משתלב יפה ורק דברים טובים . היא אומרת שבגן שפתי זה בכל זאת גן מיוחד ולא כדאי אבל אני מודאגת ליד קשה לדבר מה המינוס ומה הפלוס בגן שפתי ?האם יש בגן שפתי ילדים גם עם בעיות אחרות שזה יכול להשפיעה לא טוב על הילד ?

תאריך סגירת הבקשה לועדות לגן שפתי אח סל אישי- תמיכות בתוך הגן הרגיל - בפברואר . הועדות במאי לכן לדעתי כדאי להכיש הטפסים לועדה ובמאי תהיה לך תמונה ברורה על מצבו של בנך תשמעי בועדה חוות דעת המומחים ותמיד את תוכלי להסכים או לא. לכן המלצתי להגיש הבקשה ולהמשיך לעקוב.

מנהל פורום התפתחות הילד