התפתחות תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

05/02/2020 | 23:33 | מאת: לילך

שלום רב, יש לי תינוקת בת 10 חודשים שעד עכשיו מתהפכת וזוחלת רק על הבטן. היא מנסה לקפץ תוך כדי זחילה אבל לא מצליחה להישאר על העמידה הזאת. בנוסף לא מתיישבת עדיין לבד וגם לא נעמדת. האם יש לה עיכוב התפתחותי ואיך ניתן לעזור לה? האם צריך עזרה חיצונית לדעתך? אשמח לשמוע תודה

תינוק בן 10 ח' אמור להתהפך מבטן לגב וההפך. על הבטן להסתובב כמו מחוג של שעון. לשמור על מנח ישיבה לזחול על גחון. לעבור לעמידת שש . מומלץ להתייעץ עם רופא הילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד