התפתחות הזיכרון בגיל 4

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

19/06/2019 | 09:26 | מאת: הדס

שלום, הבן שלי בן 4 בדיוק. האם המקרים הבאים סבירים או מעידים על איזו בעיה? *בדרך חזרה מחוג שחייה (באוטו) הוא שאל אותי אם אנחנו בדרך לחוג שחייה או כבר בדרך הביתה (באותו רגע הוא לא זכר שכבר היינו בחוג שחייה ממש רבע שעה לפני). * נכנסנו הביתה אחרי גן משחקים, וממש שנייה אחרי שנכנסנו הוא שאל "רגע, אני לא זוכר, איפה היינו עכשיו?" * לא ממש יודע בכל רגע האם זה בוקר, צהריים, ערב... אם הוא ישן שנת צהריים הוא מתייחס לבוקר ולאחה"צ כשני ימים שונים... תודה, הדס

הנני פיזיותרפיסטית התפתחותית זכרון איננו בתחום התמחותי ממליצה לפנות לבדיקה אצל רופא הילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד