תינוק מכה צועק ונושך המון

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

10/02/2019 | 19:35 | מאת: עינב

היי,יש לי בן בן שנה ו4 חודשים,מדברים איתו בעברית ואנגלית...בתקופה האחרונה הוא נושך המון בועט וצורח,בנוסף הוא גם זורק את עצמו(כמו שמתארים בגיל שנתיים הנורא)...אני מנסה להתעלם אבל זה די קשה כשהוא צורח באוזן וחזק..הוא נמצא אצל מטפלת עם ילדים שקטנים ממנו.מה אפשר לעשות עם האלימות והצרחות?

חשוב לברר מדוע בנך מגיב כך לעיתים זו דרך להשיג תשומת לב כי עם התנהגות זו מתייחסים אליו, לעיתים יש קושי בויסות החושי ולכן התינוק מחפש תחושה בתוך הפה ונושך. לעיתים משעמום וחוסר הפעלה. יש לתצפת עליו בגן ובבית ולראות מה הגורמים להתנהגות זו.

מנהל פורום התפתחות הילד