בן 20 עם שאלה בנוגע להתפתחות מאוחרת

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

02/08/2018 | 04:55 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 20 כרגע, 1.66, אני ממש רזה ורק לאחרונה התחלתי להיכנס לכושר ולאכול יותר. גבהתי אולי 2 סנטימטר מאז אפריל 2015. רק עכשיו באמת מתחיל לצמוח לי זקנקן וקו זקן מפאות השיער. רק עכשיו מתחיל לצמוח לי גם שיער באזור החזה. אני נראה כאילו אני בן 15+-, זה מאוד מדכא אותי. אני יודע כנראה שהתשובה תהיה שלילית, אבל חשבתי בכל מקרה, אולי יש קמצוץ של תקווה שתוכלי לתת לי- האם יש אפשרות להתפתחות מאוחרת? האם אני רק עכשיו מגיע לשיא ההתפתחות ואולי אצליח לגבוה כמה סנטימטרים יותר והפרצוף שלי ישתנה קצת יותר? יש עוד תקווה לגדילה? או שאין סיכוי?

זהו פורום התפתחות תינוקות וילדים. מציעה לפנות לרופא המשפחה ולהתייעץ איתו על הפנייתך לרופא המתאים אנדוקרינולוג או גסטרו אנטרולוג.

מנהל פורום התפתחות הילד