עלייה בהיקף ראש מיקרוציפאלי בגיל 6

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

29/01/2017 | 00:07 | מאת: שרון

בתי בת 6. נולדה עם היקף ראש קטן 3-5% (עם חלק מתופעות הלוואי: ADD, בעיות למידה ובעיות שפתיות. לומדת בחינוך המיוחד). לאחרונה מדדו את היקף הראש. מאז המדידה הקודמת (אז ההיקף היה 48.7 5%,) ההיקף גדל ב-3 ס"מ (כיום 51.5 ס"מ). האם יש משמעות לתוצאה? האם המשמעות היא שמצבה השתפר או צפוי להשתפר? תודה

יש לראות מה משמעות העליה על עקומת הגדילה האם עם העליה נשארה באותו אחוזון שהייתה או עלתה לאחוזון גבוה יותר. מציעה להתייעץ עם רופא התפתחותי העוכב אחר בתך בוודאי.

מנהל פורום התפתחות הילד