ילד בן חמש שנים וחצי

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

25/01/2017 | 09:02 | מאת: אמא

שלום, הבן שלי בן חמש שנים וחצי, אני מרגישה שהוא חסר שקט מוסח דעת בקלות כל דבר מוציא אותו מריכוז, אבל הבעיה שמדאיגה אותי זה שאין לו חברים "כמעט" הוא משחק עם ילדי גילו אבל לא מבקשים לשחק איתו, הוא תמיד אחרון במשחק מחליטים בשבילו . הוא משחק כדורגל אבל הוא נחשב מהילדים החלשים הוא מבחינה גופנים לא כזה חזק!!! בכיין!!! אם משחקים משחק תפקידים אז הוא תינוק או חיה!!! כואב לי לראות אותו כך אני לא יודעת איך לחזק אותו יש לו אחות בת ארבע שהיא ממש ההפך ממנו!!! אני צריכה עזרה תודה מראש

ראשית מומלץ שתשוחחי עם הגננת לבדוק אם אכן מה שאת רואה קורה גם בגן. להתייעץ עם הגננת מה מציעה. ישנם גנים שיש פסיכולוגית שמגיעה לגן לתצפית עפ"י בקשת הגננת ולהן בטוח יהיה פתרון אם צריך לפעול וכיצד.

מנהל פורום התפתחות הילד