צרבת בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 18:21 | מאת: נעמה

שלום, אני בהריון בשליש הראשון וכבר סובלת מצרבות נוראיות. אני שותה חלב ,אוכלת יוגורט, שקדים, לחם טוסט וכלום לא עוזר. בנוסף יש לי יובש נוראי בפה כול הזמן למרות שאני שותה מספיק מים, תה אני לא סובלת וקראתי שהוא גורם לצרבת וגם משקאות מוגזים וקפה. מה ניתן לעשות? אני מיואשת לגבי היובש ולא מצליחה לתפקד. בבקשה עזרתך תודה

18/02/2014 | 19:41 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

נעמה ערב טוב, חלב מוריד חומציות לזמן מאוד קצר, שמיד אחרי זמן זה, יש עליה מאוד גדולה בחומציות ואיתה גם הצרבת. אכן אכילה של ארוחות קטנות במשך כל היום, להימנע משעות רבות של צום, שילוב פחמימה בכל ארוחה, שקדים, מלפפון ללא קליפה כל אלה יכולים להקל על הצרבת. לגבי היובש בפה ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון