2 שאלות בבקשה:

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

15/02/2014 | 18:38 | מאת: לימורבד

1. האם יש סכנה בנטילת מולטי ויטמין רגיל ולא ייחודי לנשים בהיריון? 2. בספר אחד קראתי כי מומלץ במהלך ההיריון ליטול אומגה 3 המכיל גם DHA וגם EPA בספר אחר קראתי כי מומלץ ליטול אומגה 3 המכילה DHA בלבד כיוון ש-EPA מכיל גם ויטמין A שרצוי להחמנע ממנו במהלך ההיריון מהי ההמלצה הנכונה?

16/02/2014 | 19:37 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

1. בהחלט מאוד לא מומלץ לצרוך מולטי ויטמין שאינו פרנטל בהריון יש שם מינונים שונים של מוצרים שחסרים ואחרים שיש מהם עודף. 2. לגבי אומגה 3 ההמלצה העולמית היום עומדת על צריכה יומית של כ- 200 מ"ג חומצת שומן מסוג DHA שמצויה בדגי ים.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון