האם נטילת אומגה 3 צמחית גורמת לדילול הדם?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

13/09/2014 | 22:35 | מאת: דנית

שרון שלום, בת 41.5, הריון ראשון, שבוע 18 אני סובלת קצת מאנמיה (המוגלובין נמוך), ולחץ דם נמוך מתחילת ההריון אני נוטלת אומגה צמחית של טבע ("פור טו"). האם נטילת אומגה צמחית עלולה להזיק (זכרתי שקראתי בעבר שאומגה עלולה לגרום לדילול דם, לא יודעת עד כמה נכון והאם התייחסו לאומגה צמחית). תודה דנית

שלום דנית אחת מההשפעות של אומגה 3 היא למנוע קרישיות יתר באמצעות דילול הדם. כמובן שהשפעה תלויה בכמות האומגה 3 הנצרכת

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון