מחסור במגנזיום בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

30/06/2014 | 22:53 | מאת: טלי

שלום אני בשבוע 33 והתגלה לי חוסר במגנזיום. אני לוקחת ברזל, פרנטאל וסידן(אציין שאת הסידן אני לוקחת בלילה לפני השינה) שאלתי היא כמה מ"ג צריך להיות בתוסף מגנזיום שעלי לקחת? ומתי לקחת-צהרים?ערב? אחרי אוכל? והאם לקחת כל יום או רק מס' פעמים בשבוע? תודה מראש..

06/07/2014 | 08:15 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

טלי שלום, המינון היומי המומלץ לנשים הרות הינו 350 מ"ג מגנזיום ליום, כיוון שאת מתארת חסר שהתגלה, לעיתים יש לקחת מינונים גבוהים יותר בהתייעצות עם הרופא. לרוב תוסף מגנזיום יש לקחת לאחר האוכל, לגבי מינוני צריכה חובה להיוועץ ברופא.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון