ניסיון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

30/12/2013 | 14:56 | מאת: ש

אנחנו מנסים כבר זמן רב להכנס להריון. במשך שנה לי יש כאבים באגן, עשיתי MRI בגב ובאגן והכל תקין נוסף על כך יש לי כל הזמן במשך שנה דלקות בשתן. האם זה גורם לבעיה להכנס להריון?

30/12/2013 | 15:02 | מאת: ש

וחייבת לציין שאני לא אוכלת הרבה כמעט כלום במהלך היום .

01/01/2014 | 15:36 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שלום, יש קשר ישיר בין תזונה נכונה ומאוזנת לבין הסיכוי להיכנס להריון. מצבי חסר שונים, משקל גוף, אנטיאוקסידנטים, ח' שומן חיוניות ויטמינים ומינרלים אכן יכולים להשפיע על האספקטים השונים המשוייכים לכניסה להריון. דוווקא בתקופה הזאת יש חשיבות מאוד גדולה לתזונה נכונה ומאוזנת צום של יום שלם בהחלט לא עוזר למצב. הייתי ממליצה בחום לפנות לדיאטנית המומחית בתחום הפריון על מנת לקבל תפריט מאוזן שמכיל את כל רכיבי התזונה הנחוצים ספציפית לתקופה זאת. המון בהצלחה.

01/01/2014 | 15:28 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

אני אישית לא מכירה קשר ישיר בין דלקות בשתן לבבין בעיה לכניסה להריון. יכול להיות קשר עקיף במצב של מניעת קיום יחסים בעקבות הדלקות או במצב של דלקת בנרתיק. בכל מקרה אילו דברים שאני ממליצה להתייעץ עליהם אם רופא מומחה פריון.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון