תה קינמון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

29/04/2014 | 11:42 | מאת: רונית

שלום, רציתי לשאול האם שתיה של מים חמים עם מקל קינמון מותרת במהלך ההריון? אני כרגע בשבוע 9, ובחודשים האחרונים הייתי שותה דיי הרבה מים חמים עם קינמון (לעיתים מספר כוסות ביום). לאחרונה קראתי שגם זה (בנוסף לשלל האיסורים/ החמרות) יכול להזיק וכדאי לא לשתות כיוון שזה מעלה את לחץ הדם ועוד כל מיני דברים(לחץ הדם שלי תקין ובד"כ אף מעט נמוך). האם מותר לשתות מים חמים וקינמון או שאכן כדאי להמנע מכך? תודה

30/04/2014 | 17:09 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

רונית שלום, אכן צמחי מרפא בהריון הן דבר שיש להגביל אותו. אני הייתי ממליצה לצרוך במידה מועטה, 1-2 כוסות ביום לא יגרמו נזק, במידה ואין בעיה בריאותית קיימת. אם את רוצה לצרוך כמות גדולה יותר תפני למרכז לטרטולוגי להתייעץ לפני.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון