חומצה פולית שבוע 15

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

24/04/2014 | 09:34 | מאת: סיוון

שלום אני בשבוע 15 ונוטלת פרנטל שיש בו 0.4 מג חומצה פולית. היות והברזל שלי מאד נמוך הרופא הורא לי להוסיף אקטיפרין שיש בו עוד 0.5 מג חומצה פולית. אני רוצה להתחיל ליטול גם אומגה 9 חודשים אבל גם ב יש 0.4 מג חומצה פולית. השאלה אם זה מוגזם כל כך הרבה חומצה פולית? זה לא מסוכן? האם אני חייבת לוותר על האומגה בגלל זה?

24/04/2014 | 13:22 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

סיוון שלום ההמלצות הן צריכה של 400 מ"ג של ח' פולית ליום לנשים הרות ובגיל הפריון. לכן את מתארת פה צריכה של כמות גדולה יותר של ח' פולית ועל כך יש להתייעץ עם הרופא. עדיף למצוא תוסף אומגה 3 שאינו מכיל ח' פולית, או לחילופין לצרוך 2 מנות דגי ים בשבוע על מנת להגיע לצריכה המומלצת של אומגה 3. בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון