קפה נטול

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

08/03/2014 | 21:18 | מאת: שירה

האם מותר/ מומלץ לצרוך במהלך הריון קפה נטול קפאין? כמה כוסות אפשר לשתות?

09/03/2014 | 13:25 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שירה שלום, ההמלצות לגבי קפה בהריון מתייחסות רק לקופאין עצמו, ולא למוצרים של קפה ללא קופאין. יש לקחת בחשבון שחלק מהמוצרים הללו בשוק עברו תהליכים כימיים שונים להוצאת הקופאין מהקפה, דבר שאין לגביו מספיק מידע בנושא צריכה בהריון. ובמידה ואת מוצאת מוצר שהוא טבעי יותר, יש לקחת בחשבון שגם במוצרים אלו עדין יש קופאין, אך כמות קטנה יותר. לכן גם אותו לא ניתן לשתות בלי הגבלה.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון